Baza de date contine peste 10.000 de profiluri de cereri si oferte de tehnologii/ produse si servicii ale companiilor din aria de acoperire a Retelei Enterprise Europe Network si este actualizata saptamanal cu noi profiluri.

Va invitam sa identificati profilul de interes pentru dumneavoastra, consultand forma simplificata a bazei de date de mai jos.

Avantajul utilizarii acestei platforme de internationalizare a parteneriatelor de afaceri si pietelor de desfacere este acela ca elaborarea si inscrierea unui profil, precum si gestionarea expresiilor de interes sunt activitati facilitate in totalitate de membrii retelei Enterprise Europe Network, asigurand confidentialitatea si relevanta contactelor stabilite.

In cazul in care sunteti interesat de un anumit profil sau de inscrierea unei oferte sau cereri, va rugam sa contactati cel mai apropiat centru Enterprise Europe Network.

Baza de date cu cereri și oferte de cooperare comercială sau tehnologică: https://een.ec.europa.eu/partnering-opportunities